Solveig Warpman

Solveig har lång erfarenhet av att arbeta med ledarskap och grupputveckling både genom egen chefserfarenhet och som organisationskonsult. Under de sexton år som Solveig arbetat som konsult har uppdragen varierat mellan att leda och facilitera olika förändringsprocesser till att handleda och coacha chefer såväl individuellt som i grupp. Solveig är utbildad personalvetare från Uppsala Universitet och har även examen från den fyraåriga utbildningen i organisation- och ledarskap från Gestaltakademin. Solveig är också utbildad gestaltterapeut och certifierad ICF-coach samt handledare i Supervision - a Relational Change. Hon är även handledare i Försvarshögskolans Utvecklande Ledarskap samt The Human Element m m.  

Solveigs ambition är att skapa stöd och utmaning i mötet med människor och därigenom bidra till ökad medvetenhet och kontakt för bättre resultat både för individ och organisation.

Kontakt
E-post PGEgY2xhc3MgPSAibF9tYWlsIGxfbmV3X3dpbmRvdyIgaHJlZj0ibWFpbHRvOnNvbHZlaWcud2FycG1hbkBsZWRhcnNrYXBzYWthZGVtaS5zZSIgdGFyZ2V0PV9ibGFuaz5zb2x2ZWlnLndhcnBtYW5AbGVkYXJza2Fwc2FrYWRlbWkuc2U8L2E+
Tel 0734-34 35 90