Marita Svensson

Marita är en av Näringslivets Ledarskapsakademins mest erfarna konsulter. Marita har en lång erfarenhet från olika ledande roller inom näringslivet bland annat som VD, styrelseordförande och styrelseledamot i ett flertal bolag och organisationer inom skilda branscher. Marita är expert inom området genusmedvetet ledarskap och innovation och har varit ansvarig för flera tillväxtprojekt, bl a som projektledare för forsknings- och utvecklingsprojekten kring innovativt ledarskap inom klustret Fiber Optic Valley. Forskningsresultaten har väckt stort intresse både nationellt och internationellt genom att påvisa vinsterna med ett ledningsstyrt förändringsarbete där genus- och mångfaldsperspektivet integreras i affärsutvecklingen.

Maritas drivkraft är att bidra till en förståelse av hur ett genus- och mångfaldsperspektiv på affärsutveckling skapar tillväxt och lönsamma affärer.

Kontakt
E-post PGEgY2xhc3MgPSAibF9tYWlsIGxfbmV3X3dpbmRvdyIgaHJlZj0ibWFpbHRvOm1hcml0YS5zdmVuc3NvbkBsZWRhcnNrYXBzYWthZGVtaS5zZSIgdGFyZ2V0PV9ibGFuaz5tYXJpdGEuc3ZlbnNzb25AbGVkYXJza2Fwc2FrYWRlbWkuc2U8L2E+
Tel 070-816 17 21