Gratis konsultation

Näringslivets Ledarskapsakademi bidrar till utveckling av både människor och affärer. Vi stödjer chefer, ledare och hela organisationer för optimering av verksamheten och ökad lönsamhet.

Kontakta oss för en gratis konsultation

Vi arbetar med utveckling av ledare, grupper och affärer genom inkluderande ledarskap

Under din gratis konsultation går vi igenom följande:

- kunskap kring betydelsen av inkluderande ledarskap och organisationskultur och hur det hänger ihop med affärsnytta och attraktionskraft som arbetsgivare

- introduktion i vad ett arbete med social hållbarhet innebär och vilka första steg som behövs för att komma igång

- vilka vinsterna är att arbeta strategiskt med inkluderande ledarskap och företagskultur

Ett genus- och mångfaldsperspektiv är ett effektivt sätt att skapa konkurrenskraftiga organisationer. Förmågan att koppla ihop affärsutveckling med kompetensförsörjning är avgörande för tillväxt och lönsamhet. Vår utgångspunkt är att en modern organisation ser kulturens betydelse och har förmåga att exponera och utmana traditionella värderingar och normer. Vi på Näringslivets Ledarskapsakademi har mer än 25 års erfarenhet av att stödja arbetet med genusmedvetna chefer och inkluderande företagskultur.

Är du intresserad av någon av våra andra tjänster t ex ledningsgruppsutveckling, Försvarshögskolans ledarskapsmodell "Utvecklande Ledarskap", coaching eller konflikthantering är du också varmt välkommen för en gratis konsultation!

Fyll i formuläret nedan för att boka en gratis konsultation

Some fields are not valid
Gratis konsultation

Kontakta Näringslivets Ledarskapsakademi:
Tel: 0734-34 35 90
Email: PGEgY2xhc3MgPSAibF9tYWlsIGxfbmV3X3dpbmRvdyIgaHJlZj0ibWFpbHRvOmRpYWxvZ0BsZWRhcnNrYXBzYWthZGVtaS5zZSIgdGFyZ2V0PV9ibGFuaz5kaWFsb2dAbGVkYXJza2Fwc2FrYWRlbWkuc2U8L2E+