Christina Franzén

Med en lång erfarenhet av chefspositioner i såväl offentlig som privat verksamhet etablerade Christina Franzén Näringslivets Ledarskapsakademi 1995. I sitt arbete i akademin har Christina utvecklat och drivit ett flertal forskningsprojekt som alla finns dokumenterade i forskningsrapporter och böcker. Christina har en bakgrund som naturvetare och har examen från den fyraåriga utbildningen i organisation och ledarskap från Gestaltakademin. Genom sin gedigna erfarenhet av ledningsarbete och ledarskap arbetar Christina som seniorkonsult i verksamheten oftast med större förändringsprocesser för utveckling av både medarbetare och verksamheter.

Christinas drivkraft är att bidra till ett lönsamt och människovärdigt arbetsliv där chefer och medarbetare arbetar på lika villkor oberoende av om de är kvinnor och män med olika bakgrunder.

Kontakt
E-post PGEgY2xhc3MgPSAibF9tYWlsIGxfbmV3X3dpbmRvdyIgaHJlZj0ibWFpbHRvOmNocmlzdGluYS5mcmFuemVuQGxlZGFyc2thcHNha2FkZW1pLnNlIiB0YXJnZXQ9X2JsYW5rPmNocmlzdGluYS5mcmFuemVuQGxlZGFyc2thcHNha2FkZW1pLnNlPC9hPg==
Tel 070-42 91 12