Anders Warpman

Med en bakgrund som yrkesofficer och chef i stora organisationer i näringslivet har Anders en lång erfarenhet av att leda och ansvara för affärsutveckling både i Sverige och internationellt. Anders har sedan 2010 arbetat som organisationskonsult med ledningsgrupps- och affärsutveckling inom näringslivet. Anders har en MSc in Forestry Engineering med inriktning mot industri och marknad samt examen från den fyraåriga utbildningen i organisation och ledarskap från Gestaltakademin. Han är bl a handledare i LAs ledarskapsmodell Inkluderande Ledarskap (IL), Försvarshögskolans Utvecklande Ledarskap (UL) samt certifierad i The inquriy Based Approach, Uppsala Universitet och Supervision i Relation Change, UK. Anders har även en bakgrund som Lead Auditor och utbildare för ISO 9001/14001/45001 samt FSC® och PEFC. Genom sin erfarenhet och lyhördhet bidrar Anders med både stöd och utmaning när det gäller större förändringsprocesser och ledarutveckling.

Anders drivkraft är att bidra till chefers ökade förmåga att uthålligt driva sin verksamhet tillsammans med sina medarbetare.

Kontakt
E-post PGEgY2xhc3MgPSAibF9tYWlsIGxfbmV3X3dpbmRvdyIgaHJlZj0ibWFpbHRvOmFuZGVycy53YXJwbWFuQGxlZGFyc2thcHNha2FkZW1pLnNlIiB0YXJnZXQ9X2JsYW5rPmFuZGVycy53YXJwbWFuQGxlZGFyc2thcHNha2FkZW1pLnNlPC9hPg==
Tel 070-345 53 09