Peter Skoglund

Peter har lång egen erfarenhet som chef och ledare inom både privat och offentlig verksamhet. Som organisationskonsult arbetar han med ledarskapsfrågor både i Sverige och utomlands. Med en internationell bakgrund från läkemedelsindustrin kan han bidra till förståelse för komplexa processer utifrån ett mångkulturellt perspektiv. Peter beskrivs av andra som dynamisk och full av energi. Han har stort intresse för lärande och undervisar bland annat vid Lunds Universitet. Peter är legitimerad apotekare (M.Sc. in Pharmacy, Uppsala Universitet), har examen från den fyraåriga utbildningen i organisation och ledarskap vid Gestaltakademin samt kommersiellt flygcertifikat (Airline Traffic Pilot License, Lunds Universitet).

Peters drivkraft är arbeta med individens förmågor och begränsningar i olika sammanhang för att nå motivation och framgång i samarbetet med andra.

Kontakt
E-post PGEgY2xhc3MgPSAibF9tYWlsIGxfbmV3X3dpbmRvdyIgaHJlZj0ibWFpbHRvOnBldGVyLnNrb2dsdW5kQGxlZGFyc2thcHNha2FkZW1pLnNlIiB0YXJnZXQ9X2JsYW5rPnBldGVyLnNrb2dsdW5kQGxlZGFyc2thcHNha2FkZW1pLnNlPC9hPg==